Tips
BBQ
Nieuws
het regent bijna nooit

Samenwerkingen

In de eerstelijns praktijk komen heel veel verschillende ziektebeelden voor die je met dieetadviezen kunt ondersteunen. Dit maakt het werk aantrekkelijk. Hiervoor is samenwerking zeer belangrijk; denk hierbij aan huisartsen, praktijkondersteuners, logopedisten, thuiszorg instanties en collega diëtisten. Dit is ook een van de redenen dat de praktijk naar Gezondheidscentrum Ceres verhuisd is.

Hiernaast heb ik verschillende aandachtsgebieden waarvoor ik aangesloten ben bij netwerken. Denk hierbij aan:

-   Ziekte van Parkinson, hiervoor ben ik aangesloten bij Parkinsonnet. Binnen Parkinsonnet wordt samengewerkt met verschillende zorgverleners die extra scholing hebben gehad op het gebied van Parkinson.

-   Oncologie, hiervoor werk ik samen met verschillende zorgverleners. Ik ben aangesloten bij een IKNL netwerk met collega diëtisten. Ik werk nauw samen met Fysiocentrum Heesch omdat het belangrijk is om beweging en voeding goed af te stemmen in de verschillende fases van kanker. Het versterkt elkaar en daarom zoeken we elkaar vaak op. Met een aantal zorgverleners zijn we een oncologienetwerk aan het opzetten voor deze omgeving.